SZAKTANÁCSADÁS

Vállalkozásunk a légkondicionáló rendszerek értékesítéséhez és beszereléséhez kapcsolódó szolgáltatások széles körét nyújtja

A megfelelő hajóklíma kiválasztásához a személyes találkozó során a Comfort Yachting munkatársai felmérik a

  • hajó méretét, hűtendő kabinok számát
  • rendelkezésre álló helyet, mind a berendezés, mint a csövezés számára
  • tulajdonos specifikus igényeit, pl. hány kabin legyen hűtve, ill. fűtési funkció is szükséges, milyen zajszint tolerálható, a hőmérsékletet kabinonként kívánja beállítani, vagy esetleg egy központi termosztáttal, stb.

A helyzetfelmérés után, az igények pontos ismeretében tudjuk meghatározni mely klíma berendezések jöhetnek számításba és testreszabott ajánlatot adni. Jelenleg 4 féle hűtőegységet és számos befúvó egységet forgalmazunk, ezért elképzelhető, hogy egy adott hajóba több beszerelhető egységet is tudunk ajánlani.

Minden hajó és minden ajánlat egyedi, célunk hogy minden hajótulajdonos a számára ár/érték arányban a legjobbat nyújtsuk.

Hajóklíma vásárlásakor mindenekelőtt pontosan meg kell határozni a vásárolni kívánt készülék hűtő/fűtő teljesítményét, funkcióit, hogy az adott hajótípusba a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa és a tulajdonos hosszútávon elégedett legyen.

Vállalkozásunk a légkondicionáló rendszerek értékesítéséhez és beszereléséhez kapcsolódó szolgáltatások széles körét nyújtja vevői részére, pl.

  • hőterhelés számítás,
  • levegő és vízkábelek méretének,és hosszának meghatározása,
  • szellőzőrácsok méretének, és darabszámának meghatározása, illetve a hajó típusa és a rendelkezésre álló hely figyelembevételével ajánlatot teszünk a beszerelhető légkondicionáló típusra vonatkozóan.