Bemutatkozás

Köszöntjük a hajoklima.hu honlapján!

thermowell-kepviseletVállalkozásunk kifejezetten hajóklíma berendezések telepítésére és javítására  szakosodott vállalkozás.

Elsődleges feladatunk, hogy a hazai hajótulajdonosainak magas színvonalú, professzionális szolgáltatást nyújtsunk értékesítési és technikai oldalon egyaránt.Cégünk a régióban kizárólagos forgalmazóként kínálja a Thermowell cég kiváló minőségű hajó légkondicionáló berendezéseit, melyeket teljes egészében európai alkatrészekből gyárt az itáliai cég. Úgy gondoljuk, egyik erősségünk az, hogy a kereskedelem és a szolgáltatás/telepítés egy kézben összpontosul. Így sikeresebben valósíthatjuk meg az egyedi elképzeléseket, szolgálhatjuk ki a speciális igényeket. Célunk, hogy minden hajótulajdonos számára elérhető árú és kiváló minőségű légkondícionáló berendezéseket kínáljunk, valamint ezen berendezések beépítését, szervizelését és karbantartását szakszerűen és színvonalasan elvégezzük.

Cégünk, a beépített berendezésekre 2 év teljeskörű garanciát, és 24 órás szervízszolgáltatást vállal a balatoni régióban!

Főbb szolgáltatások

Tekintse meg referenciáinkat